Opdrachtgever: Gertjan Wagenvoort
Datum: 27-6-2017
Wat: Kaft en boekinleg

Gertjan Wagenvoort stuurde me op 27 juni een mail met de vraag of ik een kaft kon ontwerpen voor zijn proefschrift. Gertjan werkt op de afdeling medische microbiologie in het St. Antoniusziekenhuis. Voor zijn promotie deed hij onderzoek naar pneumokokken en de invloed van vaccinatie. Ik had zelf nog nooit een kaft vormgegeven, maar eens moet de eerste keer zijn. Na veel verschillende ontwerpen zijn we op het ontwerp gekomen, die onderaan de pagina is weergeven.

Quote:
Gertjan Wagenvoort (Microbioloog): “Ik kijk terug op een zeer prettige en enthousiast samenwerking met Timo voor het ontwerpen van een kaft en inleg. Het contact verliep soepel via telefoon app en mail. Timo heeft een luisterend oor voor de wensen van de klant maar weet door zijn grafische inzicht en oog voor detail de ideeën naar een hoger plan te brengen. Dit gaat gepaard met scherpe tarieven een aanrader!”

Werk:

Categorieën: Portfolio

Lotte.Lokhorst · 26/06/2018 op 20:02

Een van de dingen waar meer let op het effect van deze crème is wanneer het proberen om te zetten make-up op. Let op het gezicht veel zachter door het gebied van de rimpels te wijten aan het feit dat deze niet zo uitgesproken. U hoeft niet langer te maken zodat veel tweaks om die gebieden te verhullen deze afschuwelijke merken die ontstaan als gevolg van de veroudering van de huid. De pot waar komt de crème zie ik het ook zeer succesvol. //officialgojicream.com/nl#8 Daarom is het voor het kiezen van een antirimpelcrème de moeite waard om de natuurlijke samenstelling te kiezen. Een daarvan is Goji Cream – met alleen organische verbindingen die na ongeveer 14 dagen gebruik positieve veranderingen in de huidstructuur veroorzaken! Waarom is Goij Cream zo effectief? Om rimpels te verwijderen, moet u vroeg reageren. Veel mensen besluiten alleen een antirimpelcrème te kopen als er onvolkomenheden optreden. schrijven //officialgojicream.com Ook al zie je de eerste tekenen van uitdroging van de huid, die je nodig hebt om te consumeren, een geavanceerde supplementen Een en Elizabeth, die helpen te normaliseren van de aandoening. Op die leeftijd niet relevant gebruik van anti-aging. Maar dat zal niet suggereren dat u hebt om uit te sluiten huidverzorging in het algemeen. Schoonheidsspecialisten stellen voor een jonge droge huid voor het bereiken van een hydraterende vermomming met vitamine producten, gebruik een zachte behandeling, niet uw investering dag en nacht was de huid van esthetische sprays, stichting, en het is veel beter om ze niet te gebruiken op alle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *