Opdrachtgever: Fortes Festival
Datum: 4-1-2017 – 10-6-2017
Wat: Logo, flyer, poster, spandoek, programmaboekjes etc.

Het Fortes Festival is een cultuurfestival in Gorinchem. Er wordt veel aandacht gegeven aan o.a. kunst, film, sport, eten en theater. In 2017 was de 2e editie van het Fortes Festival (ik kan ondertussen al melden dat er een 3e editie komt op zaterdag 9 juni 2018). Bij de eerste editie had ik het logo gemaakt (voordat Kladt bestond), maar daar bleef het bij. Voor de 2e editie maakte ik bijna alle vormgeving. Zoals flyers, een super groot spandoek van 2 bij 3 meter, programmaboekjes en een online programma. Het was super tof om dit alles te mogen maken. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden.

Quotes:
Marieke van den Berg (Directeur): “Ik word zo blij van jou, Timo. Je verrast me met je vormgeving, je ludieke socials, je slimme ideeën. Je komt je afspraken na. Schakelt snel. Denkt in mogelijkheden. En dat allemaal in korte meetings of via de app. Heerlijk effectief! Thx!”

Robin de Kluizenaar (Promotor): “De samenwerking met Kladt verliep zeer goed. Timo is meedenkend, creatief en professioneel. Het ontwerp was snel klaar en voldeed aan al mijn eisen. Ideaal! Het uiteindelijke ontwerp had ik binnen een week in mijn mail en ik was zeer tevreden. De flyer is leuk, origineel en perfect voor het evenement. 
Ik zou snel nog eens samenwerken met Kladt. Voor alle bedrijven die een leuk & origineel logo willen is Kladt zeer geschikt!”

Werk:


Categorieën: Portfolio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *